Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

3/4/1996 Τοπικό ντέρμπι 2ος γύρος

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 1996






Κολινδρός Πιερικός 1-0

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ, 4.-
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Κολινδρός 1-0 τον Πιερικό και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον του. Το πόσο μπορούν να επηρεαστούν οι παίκτες από το άγχος φάνηκε χθες στην Αναγέννηση. Ολους τους διακατείχε εκνευρισμός με αποτέλεσμα να κάνουν λάθη σε αντίθεση με τους παίκτες του Πιερικού που απαλλαγμένοι από το άγχος των βαθμών έπαιξαν ελεύθερα διατηρώντας στο μεγαλύτερο διάστημα μια ελαφρά υπεροχή ωστόσο χωρίς να δημιουργούν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Γκιζέλη.
Οι παίκτες του Κολινδρού ήταν αυτοί που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησαν με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0.
Καλύτεροι από τον Κολινδρό ήταν οι Γκιζέλης, Δημητριάδης, Ασλανίδης, Μακρίδης και Πολυζωίδης.
Από τον Πιερικό διακριθηκαν οι Συμεωνίδης, Ευθυμιάδης, Χασιώτης, Ζαβαντίας, Θεοδοσιάδης και Τσουπλής.
Ο διαιτητής Φωτίου (Ευβοίας) ήταν καλός και έδειξε κίτρινες κάρτες στους Παπαδόπουλο Α., Γκιζέλη, Δημητριάδη, Αραπόγλου και Στύλο.
Στο 7 ο Κολινδρός ζήτησε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Μακρίδη από τον Κουτρούλη. Στο 17 ο Τσούπλης μετά από γύρισμα της μπάλας από αριστερά, με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 43 ο Πολυζωίδης ανατράπηκε από τον Χασιώτη και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτυ το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ραγκέλοβιτς (1-0). Στο 53 ο Μακρίδης δέχθηκε πάσα του Ραγκέλοβιτς και μόνος πλάσαρε σε κενή εστία αλλά ο Κουτρούλης πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 67 νέο πέναλτυ σε ανατροπή του Παπακωνσταντίνου από τον Τσουργιάννη. Το κτύπησε ο Τσούπλης αλλά απέκρουσε ο Γκιζέλης. Στο 78 μετά από πάσα του Τσίγκα, ο καράμπουρνου βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα, αλλά απέτυχε να σκοράρει.

Οι συνθέσεις:

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ: Γκιζέλης, Τσούργιαννης, Παπαδόπουλος Α., Δημητριάδης, Ασλανίδης, Τσίγκας, Μάτσκοβιτς, Λίνδρας, Ραγκέλοβιτς (82 Καράμπουρνας), Μακρίδης (85 Σκουλής), Πολυζωίδης (87 Ευθυμίου).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Συμεωνίδης, Σκέντος, Ευθυμιάδης, Κουτρούλης, Χασιώτης, Ζαβαντίας, Θεοδοσιάδης, Στύλος (83 Αρκανέλας), Τσουπλής (68 Χρυσοχοϊδης), Δεληγιάννης, (73 Στρατάκης), Παπακωνστανίνου.

Β. ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ

Αθλητική Ηχώ φύλλο Δευτέρας 4 Μαρτίου 1996

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου