Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

18/02/1996

ΔΕΥΤΕΡΑ
19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ1996

Ποδόσφαιρο:
Καρδίτσα Πιερικός 2-0
ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 19.-
Σ' ένα μέτριο παιχνίδι, εξαιτίας της άσχημης κατάστασης του γηπέδου το οποίο έμοιαζε με βούρκο, ο φιλοξενούμενος Πιερικός ήταν αυτός που έπαιξε επιθετικά και απελευθερωμένα αλλά η Καρδίτσα αυτή που μετέτρεψε τις δύο μοναδικές της ευκαιρίες σε γκολ (2-0). Η Καρδίτσα έπαιξε αγχωμένα εξαιτίας των σημαντικών της ελλείψεων αλλά και εξαιτάις της αγωνίας της κατάκτησης των τριών πολύτιμων βαθμών. Με εξαίρεση τις δύο ευκαιρίες στις οποίες σκόραρε, η Καρδίτσα δεν παρουσίασε τίποτα άλλο αξιόλογο.
Στο 15, ο Λίτλεβαν με απευθείας χτύπημα φάουλ άνοιξε το σκορ για την Καρδίτσα (1-0).
Στο 41, ο Ευθυμιάδης σούταρε προς την εστία της Καρδίτσας, ο Στάθης όμως σαν απομηχανής θεός έσωσε την ομάδα του από σίγουρη παραβίαση, διώχνοντας την μπάλα πάνω από τη γραμμή.
Στο 87, ο Καρκαλέτσας με πλασέ έκανε το τελικό 2-0.
Κίτρινες κάρτες από την Καρδίτσα είδαν οι Κατσούλης, Ζιάγκος ενώ από τον Πιερικό οι Κουτρούλης, Στήλος, Δεληγιάννης.
Από την γηπεδούχο διακρίθηκαν οι Λαγούγιας, Στάθης, Καλογεράκης ενώ από τον Πιερικό καλύτεροι ήταν οι Σκέντος, Κουτρούλης, Χασιώτης, Δεληγιάννης Δ.
Ο διαιτητής κ. Ντούλης και οι επόπτες Ντόβας, Σελούλης του συνδ. Κορινθίας ήταν καλοί.
Οι συνθέσεις:
ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Γκουντόλος, Μπαντάς, Κωτσόπουλος, Αντωνίου, Κατσούλης, Λαγούγιας, Ευθυμιάδης (71 Μπουντούρης), Στάθης, Ζιάγκος (87 Ζάχος), Λίσλεβαν (36 λόγω τραυματισμού Καρκαλέτση) Καλογεράκης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κωτσόπουλος, Σκέντος, Ευθυμιάδης, Κουτρούλης, Δεληγιάννης Θ., Χασιώτης, Στήλος (75 Πανίδης), Ραντούλοβιτς (62 Παπαβασιλείου), Τσοκλής, Δεληγιάννης Ι., Εκε.
Β. ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ
(Αρχείο: 15august)

2 σχόλια:

  1. Τότε δεχτήκαμε γκολ στο 15' και στο 87', αλλά παίξαμε καλύτερα.
    Προχθές δεχτήκαμε γκολ στο 24' και στο 77', αλλά η εμφάνιση μας ήταν πολύ μέτρια.
    ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ-ΙΣΩΣ- ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ "ΚΕΝΟΥ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή