Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

23/3/2008


novasports.gr
Μοιρασιά στην Κομοτηνή (0-0)
Τρίτη ισοπαλία για τον Πιερικό με τον Βασίλη Παπαχρήστου την τεχνική του ηγεσία. Η ομάδα της Κατερίνης απέσπασε 0-0 στην έδρα του Πανθρακικού, για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πιερικός επέβαλε τον δικό του ρυθμό και είχε μια πολύ καλή τριπλή ευκαιρία για να σκοράρει στο 21' , που όμως πέρασε αναξιοποίητη. Αντίθετα, στην επανάληψη, η ομάδα της Κομοτηνής ανέβασε την απόδοσή της και προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι προς την εστία του συγκροτήματος από την Κατερίνη. Εντούτοις οι «μελανόλευκοι» με σωστή αμυντική λειτουργία κράτησαν το μηδέν παθητικό και μαζί και τον πολύτιμο βαθμό.

Πανθρακικός (Κώστας Βασιλακάκης): Βρονταράς, Κατερίνης, Αγγeλόπουλος, Λόπες, Γήτας, Χρυσάφης (24' Σεμερτζίδης), Σουάνης (75' Δανίδης), Αγαθοκλέους, Kανωτίδης, Κωνσταντινίδης (66' Χαραλάμπους), Σουλτανίδης.

Πιερικός (Βασίλης Παπαχρήστου)
: Τόλιος, Τασίδης, Μαρτίνες, Φρέντερικς, Γκαρόζης, Πάες, Χρήστου, Κεϊτά (93' Χατζόπουλος), Δεμιρτζόγλου (74' Θάνος), Σερτζίνιο (77' Γιαννακίδης), Τσιγιάννης.









25.03.2008 Πιερικοί Αντίλαλο
ι

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0 - 0
Νέα ισοπαλία εκτός έδρας για τον Πιερικό, ο οποίος έφερε 0 - 0 με την δυνατή ομάδα του Πανθρακικού.
Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μια σπουδαία τριπλή ευκαιρία για να προηγηθεί, αλλά το 0 - 0 παρέμεινε.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιγνίδι, αλλά ο Πιερικός έχασε την νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κειτά να φύγει νικητής.
Ο Πιερικός ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυνομένου του Πανθρακικού και ενώ οι μπάλα κατευθυνόταν στην εστία, αλλά ο κατά τα άλλα πολύ καλός διαιτητής, το θεώρησε ακούσιο.
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 6' σέντρα του Φρέντερικς, σου του Δεμιρτζόγλου άουτ.
Στο 18' σουτ του Λόπεζ, μπλοκάρει ο Τόλιος.
Στο 22' σουτ του Φρέντερικς, έδιωξε με την πλάτη ο Κατερίνης, νέο σουτ του Κεϊτα και πάλι διώχνει ο Κατερίνης, νέο σου του Τσιγάννη εκπληκτικά σε κόρνερ ο Βρονταράς στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.
Στο 45' μόνος ο Παέζ, βγήκε ο Βροντηράς και καρά το μηδέν!
Στο 60' φάουλ του Παέζ στον Αγαθοκλέους στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο διαιτητής έδειξε παίζεται.
Στο 73' σουτ του Δανίδη άουτ.
Κιτρίνισαν οι Κανωτίδης, Αγγελόπουλος, Σεμερτζίδης και οι Φρέντερικς, Κεϊτά, Δεμιρτζόγλου, Θάνος από τον Πιερικό.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Πάππας με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργαράκος, Χριστόπουλος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Βρονταράς, Κανωτίδης, Κατερίνης, Αγγελόπουλος, Σουλτανίδης, Λόπεζ, Γήττας, Κωνσταντινίδης (65' Χαραλάμπους), Χρυσάφης (25' Σεμερτζίδης), Αγαθοκλέους, Σουάνης (71' Δανίδης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Τόλιος, Παές, Τασίδης, Τσιγιάνης, Χρήστου, Μαρτίνες, Σερτζίνιο (Γιαννακίδης), Γκαρόζης, Δερμιτζόγλου (Θάνος), Φρέντερικς, Κειτά (Χατζόπουλος).

Η Συνέντευξη τύπου:
24/3/2008 Τοπική της Πιερίας
Βασίλης Παπαχρήστου: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά…»
Η χθεσινή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία του Πιερικού με τον Βασίλη Παπαχρήστου στον πάγκο, ο οποίος για ακόμα μια φορά μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του. "Έπαιξαν δύο ομάδες που είχαν διαφορετικό στόχο στο πρωτάθλημα. Εμείς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως χωρίς να τις εκμεταλλευτούμε. Ήμασταν καλύτεροι, όμως και πάλι δεν κερδίσαμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την συνολική απόδοσή τους", ήταν τα λόγια του Γιαννιώτη τεχνικού.

Κώστας Βασιλακάκης: «Ο Πιερικός απ’ τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν»
Από την άλλη, ο Κώστας Βασιλακάκης απέδωσε το αποτέλεσμα στην κούραση των συνεχόμενων αγωνιστικών, λέγοντας: "Φέραμε ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί. Ωστόσο σύμφωνα με την απόδοσή μας αυτό αξίζαμε. Τα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα δεκαεπτά ημερών μας κούρασαν και με τους τραυματισμούς που έχουμε δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ο Πιερικός ήταν από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από εδώ. Η πίεση μας φέρνει άγχος ειδικά στο γήπεδό μας".

1 σχόλιο:

  1. Γυρνούσαμε απ' τα Γιαννιτσά εκείνη τη μέρα κι ακούγαμε την αναμετάδοση της έρασπορ.
    Η ευκαιρία του Κειτά είναι μια από τις σπάνιες που χάνονται στα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή