Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

1973-1974

Ο Κώστας που του αρέσουν τα δύσκολα, θα μας πει όλους τους παίκτες...

16 σχόλια:

  1. Ο Λάκης ο Παπαϊωάννου, ίδιος ο Paul McCartney είναι σ' αυτή τη φωτογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκπληκτική φωτογραφία. Σκέτη ανατριχίλα.
    Ο επάνω αριστερά είναι ο Βαγγέλης ο Τ.......ς.
    Τον είχε ο Καλπακίδης χθες στην εκπομπή του.
    Δεν αναφέρω το επιθετό του γιατί δεν είμαι σίγουρος 100%, για να τον αναφέρω.
    Όσο για τον Λάκη μιλάμε γι αστέρι εντός κι εκτός γηπέδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι φίλοι επιθυμούν μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα τα σχόλια τους, έστω και ανώνυμα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν συγκινείται κανείς από τις αλησμόνητες φωτογραφίες που αναρτούνται εδώ και καιρό. Στείλτε ένα email, τηλεφωνήστε μας, εκφραστείτε ελεύθερα για τον Πιερικό και την Ιστορία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να σας συγχαιρω για την πολυ καλη δουλεια που κανετε και το μερακι σας για αυτην.
    Επισης, θα ηθελα νας μας ενημερωσατε γενικοτερα για τις υπολοιπες δραστηριοτητες του Συλλογου, ποιοι ειναι οι προσεχεις του στοχοι,τί μας ετοιμαζετε για τα 50χρονα γενεθλεια της Πιερικαρας, κλπ ;
    Συνεχιστε ακαθεκτοι,και μην ακουτε κανεναν!
    Γιατι για μας ο Πιερικος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου!

    Ενας "γνωστος-αγνωστος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Τα χρειαζόμαστε αυτά τα λόγια, αφού είναι και η μόνη μας απολαβή.
    Οι δραστηριότητες του Συλλόγου αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στη συλλογή αρχειακού υλικού και η προβολή του μέσα από αυτόν τον ιστότοπο. Αργότερα κι όταν συλλεχθεί ικανή ποσότητα υλικού, θα υπάρξει δημοσίευσή του πιθανόν μέσω κάποιας έντυπης έκδοσης, σε συνεργασία ή και όχι με άλλους φορείς. Κάποια στιγμή θ' αλλάξει κι η μορφή αυτού εδώ του ιστοτόπου, γενόμενος διαδραστικός και επιτρέποντας στον χρήστη να βρίσκει ακριβώς τα στοιχεία που θέλει. Μακρινός στόχος είναι και η δημιουργία ενός Μουσείου Ιστορίας Πιερικού όπου θα εκτίθεται το συλλεχθέν υλικό σε μόνιμη βάση.
    Για τα 50χρονα είναι σίγουρο ότι θα συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε όσες και όποιες εκδηλώσεις γίνουν. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες, αλλά στο τέλος τέλος δεν θα ήταν και δύσκολο να διοργανωθεί μια διήμερη υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον 50χρονο Πιερικό...

    Αυτό που επείγει τώρα, είναι η συμμετοχή όσων περισσοτέρων γίνεται. Μια φωτογραφία ξεχασμένη σε κάποια μπαούλο, είναι πολύτιμη γι αυτή την προσπάθειά μας. Ένα σχόλιό σας σε κάποια ανάρτηση μπορεί να αποτελέσει γνώση. Το παιχνίδι γνώσεων που υποτίθεται ότι παίζουμε εδώ μέσα, δεν γίνεται για να αυτοπροβληθούμε ως παντογνώστες. Γίνεται για να βρεθούν άτομα που έχουν για κάθε συγκεκριμένη ανάρτηση παραπάνω γνώση, να συμμετάσχουν και αυτοί. Να γίνουμε περισσότεροι κι ακόμα περισσότεροι. Περισσότεροι με περισσότερη γνώση.

    Η Ιστορία του Πιερικού είναι ένα παζλ. Έχουμε την θέληση να αφιερώσουμε χιλιάδες ώρες και να το συνθέσουμε. Μας λείπουν όμως κομμάτια. Βοηθήστε μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ
    ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΤΗΣ-ΛΑΡΙ ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ-ΒΑΒΟΥΛΙΔΗΣ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΥΙΜΖΙΔΗΣ-ΣΑΜΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ-ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΡΑΓΑΝΟΣ-ΠΕΠΟΝΑΣ ΠΟΥΡΠΟΥΤΙΔΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
    ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΛΙΑΠΗΣ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΦΛΩΡΟΣ-ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακαλούμε τον ανωτέρω Ανώνυμο να λάβει περισσότερες πρωτοβουλίες στην ιστοσελίδα μας.
    (Με κάποια προσοχή σε ορισμένες εκφράσεις βέβαια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΦΩΜΑΖΩ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ( ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΑΒΟΥΛΙΔΗ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΟΤΕ.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ-ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ-ΒΑΒΟΥΛΙΔΗΣ -ΤΡΑΓΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tιμή και δόξα σε όλους τους ποδοσφαιρικούς γίγαντες που έχουν φύγει απ΄τη ζωή αλλά παραμένουν ζωντανοί θρύλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.
    Ανώνυμε καλώς ήρθες στην παρέα του Σ.Φ.Ι.Π. Πιστεύω πως γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα και μπορείς να βοηθήσεις την προσπάθεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΒΩ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΙΛΟΦΣΚΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
    Ο ΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΑΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ¨?
    Ο ΛΙΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΗΝ Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αστέρι είσαι φίλε. Ελπίζω μόνο και εύχομαι να μην πάρεις τον λόγο σου πίσω και να συνεχίσεις. Αυτές οι ανέκδοτες ιστορίες είναι που αγγίζουν την ανθρώπινη πλευρά και την Πιερική ψυχή μας, μακρυά από τα ψεύτικα ινδάλματα που μας πλασάρουν καθημερινώς από παντού. Είμαστε ευγνώμονες αδερφέ, βάλε κι εσύ ένα χεράκι να αναδείξουμε το πραγματικό, το ανθρώπινο Κατερινιώτικο πρόσωπο της Πιερικάρας μας. Επικοινώνησε αν θες με το τηλέφωνο του Γραμματέα μας (6932635535) για να κανονιστούν λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εύγε φίλε, Εύγε!
    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να απαντήσω στις άλλες σου ερωτήσεις, όχι δεν είναι ο Κώστας ο κάτοχος της σημαίας. Αν εννοείς την λευκή σημαία με το Π που έγραφε ΑΣΠΡΗ ΘΥΕΛΛΑ, αυτός είναι ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Πειραιώτης κι αυτός που δήλωνε παρών σε κάθε αγώνα στο λεκανοπέδιο. Αν εννοείς μια πιο μικρή σημαία ασπρόμαυρη με το Π στη μέση που εγραφε ΠΙΕΡΙΚΟΣ ήμουν εγώ.
    Μαζί με τον Κώστα τον Αλεξίου (Κώστας-Πειραιάς) και τον Γιώργο εκείνα τα χρόνια δεν είχαμε χάσει αγώνα στην Αθήνα. Πάντα είχαμε τουλάχιστον 3 άτομα κερκίδα. Αν είχες έρθει έστω και σε έναν αγώνα τότε Αθήνα, σίγουρα έχουμε συναντηθεί.

    Ο αδερφός Λιόντας έχει τεχνικό γραφείο στη ΣΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΕΥΧΗ....
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΕΡΙΚΑΡΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κώστα πήρες απουσίες. Ξεκίνα να καλύψεις το χαμένο έδαφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γειά σου Κώστα. Οι πύλες του Σ.Φ.Ι.Π. είναι ανοικτές για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή