Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Κόροιβος: Ο επόμενος αντίπαλος του Πιερικού/Αρχέλαου


Ο Πρώτος Ολυμπιονίκης 776 π.χ.
"…..εστίν επίγραμμα επί τω μνήματι ως Ολυμπιάσιν ο Κόροιβος ενίκησε….. [και] ανθρώπων πρώτος και ότι της Ηλείας επί τω πέρατι ο τάφος αυτώ πεποίηται….
(Παυσανίου Αρκαδικά VIII.26.4)





Γράφουμε ιστορία

Ημέρα σταθμός η σημερινή για τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Η ομάδα μας δίνει το πρώτο παιχνίδι -στην ιστορία της- στην Α2 κατηγορία. Μία ημέρα που όλοι οι κάτοικοι της Ηλείας, όλοι όσοι αγαπούν το μπάσκετ και τον Κόροιβο, σίγουρα θα θυμούνται για πάντα.
Πρώτος αντίπαλος είναι ο Αμύντας (17:30) στο κλειστό του Υμηττού, μία ομάδα η οποία γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία και έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό που είχε και πέρυσι.

Από την άλλη πλευρά ο Κόροιβος, ανανεωμένος, με προσθήκες παικτών που έχουν την εμπειρία της Α2, αλλά και την όρεξη και το πάθος για να δημιουργήσουν κάτι νέο, θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα σε αυτή την πρώτη του εμφάνιση.
Ο Βασίλης Νιπεργιάλης έχει προετοιμάσει τους παίκτες του και αυτό που περιμένει είναι να βγάλουν στο παρκέ αυτά που τους έχει ζητήσει. Ομαδικότητα, πάθος, δύναμη και συγκέντρωση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας, που ο τεχνικός αλλά και η διοίκηση του Κόροιβου θέλουν να βλέπουν.
Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά σε κάθε αγώνα θέλουμε να τα δίνουμε όλα και όπου μας βγάλει…

Η ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας:

04 ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

05 ΤΣΑΜΠΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

06 ΟΡΦΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

07 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

08 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

09 ΠΕΤΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

10 PEKOVIC MARKO

11 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

12 ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

13 ΞΙΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

14 KOSANOVIC PREDRAG

15 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

16 ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ

17 ΜΠΕΚΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου