Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ο Πιερικός της Εθνικής Κατηγορίας








Είναι γεγονός ότι ο Πιερικός μας στο πρώτο μισό της πενηντάχρονης ιστορίας του είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα. Αυτό το οφείλει στους Παίκτες που έπαιξαν στην ομάδα, του Προπονητές που την καθοδήγησαν, τις Διοικήσεις που την ανέδειξαν και φυσικά στον υπέροχο Πιερικό Κόσμο που λάτρεψε την ομάδα, που με μεγάλα γράμματα ονομάζεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Μπορεί όμως ο Πιερικός την δεύτερη εικοσιπενταετία της ζωής του να μην κατάφερε να σημειώσει τα κατορθώματα της πρώτης, αλλά πέτυχε να καθιερωθεί στην συνείδηση της φίλαθλης κοινής γνώμης, ως μία από τις σημαντικότερες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εμείς στον ΣΦΙΠ δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποστηρίζουμε την αξία της Ιστορίας του Πιερικού μας και οραματιζόμαστε με γνώμωνα πάντα το πενηντάχρονο παρελθόν του, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ να διεκδικεί πάντα μια καλύτερη θέση στη Ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού, για το καλό του νομού μας, για το καλό της πόλης, για το καλό της Πιερικής κοινωνίας.
Όλοι οι Φορείς έχουν το καθήκον να εργαστούν αρμονικά για την ανάδειξη της αθλητικής, κοινωνικής και πολιτιστικής αξίας με το όνομα: "ΠΙΕΡΙΚΟΣ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου