Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ο Stanton Fredericks είναι ένας απο τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκε απο τον φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης. Κι αυτό γιατί πρόσφερε στον Πιερικό, ιδιέταιρα τον πρώτο χρόνο της παραμονής του. Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τα τέλος της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστήStanton Fredericks. O νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής είχε το πρωί του Σαββάτου (19-06-2010) συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΕ ενώ λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει την Κατερίνη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήταν 2,5 υπέροχα χρόνια για μένα και την οικογένειά μου στην Κατερίνη. Πιστεύω ότι συνέβαλα και εγώ ώστε ο Πιερικός να φτάσει σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη θερμή υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. O Πιερικός θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

3 σχόλια:

  1. Ώρα καλή σου Stiga, ο Σ.Φ.Ι.Π. σε κατατάσσει στους αξιολογότερους ξένους παίκτες που πέρασαν απ' τον Πιερικό μας!
    Το γκολ σου στην Νίκαια είναι ιστορικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ένα απο τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν απο την πόλη μας. Αξιόλογος ποδοσφαιριστής και καλός άνθρωπος...Σίγουρα μόνο καλές οι αναμνήσεις που μένουν για να καταγραφούν για το παιδί αυτό απο τους φιλάθλους και την ιστορία του Πιερικού. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα σου παίχτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστούμε καισου ευχόμαστε καλή τύχη Stiga

    ΑπάντησηΔιαγραφή