Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΜΑΡΤΙΝΕΖ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Καθ' οδόν για την Αργεντινή βρίσκεται ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Πιερικό. Ο λατινοαμερικανός μέσος αναχώρησε με την οικογένειά του αεροπορικώς στις 12 το μεσημέρι από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" για τη Ρώμη και από εκεί για το Μπουένος Άιρες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε, λίγο πριν αφήσει το ελληνικό έδαφος, να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του Πιερικού αλλά και τον κόσμο της Κατερίνης για τη θέρμη με την οποία τον περιέβαλαν καθ' όλη τη διάρκεια της τριετούς θητείας του στον Πιερικό, τόσο στις καλές, όσο και στις δύσκολες στιγμές. "Θα ήθελα να μεταφέρετε στους οπαδούς του Πιερικού, αλλά και γενικά στον κόσμο της Κατερίνης ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έζησα όλα αυτά τα χρόνια στην Κατερίνη. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, δε θα ξεχάσουμε ποτέ τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε και την αγάπη που εισπράξαμε στα εύκολα και στα δύσκολα" ήταν τα λόγια του Αργεντινού άσου...(katerinisport.blogspot.com)

3 σχόλια:

  1. Δεν θα ξεχάσω από τον Ντιέγκο 2 εικόνες:
    Η πρώτη όταν σε κάποιο αγώνα πριν δυόμισι χρόνια, έτρεξε στην αλλαγή που θα γινόταν και τράβηξε μέσα στο γήπεδο τον Έλληνα παίκτη που έβγαινε, σπρώχνωντας έξω κάποιον ξένο. Ήταν ο μοναδικός που είχε καταλάβει ότι θα είχαμε παίκτη ξένο παραπανίσιο και θα πηγαίναμε για μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών. Το ότι σωθήκαμε εκείνη την χρονιά, το χρωστάμε και σ' αυτόν.
    Η δεύτερη εικόνα, στο τέλος της ίδιας χρονιάς, ο Ντιέγκο με πατερίτσες να πανηγυρίζει το γκολ του Μουζαουί και την νίκη εναντίον του Χαϊδαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mια μικρη διορθωση:
    Τοτε που πανηγυριζε με τις πατεριτσες ηταν εναν αγωνα πιο πριν, με την Κερκυρα, και οχι με το Χαϊδαρι. Αλλα μικρη σημασια εχει.

    Καλη τυχη και καλη συνεχεια Ντιεγκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή