Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΣΦΙΠ και Απόψεις

Με αφορμή κάποιες διαμαρτυρίες για τις απόψεις του φίλου, συνεργάτη και μέλους μας Μπάμπη Πεϊδη, το ΔΣ του ΣΦΙΠ δηλώνει τα εξής:
Σαν ΣΦΙΠ πιστεύουμε ότι τα μέλη μας έχουν κάθε δικαίωμα να λένε την άποψή τους για οποιοδήποτε θέμα. Πιστεύουμε ακόμα ότι κάθε κριτική των μελών μας είναι τουλάχιστον μέχρι τώρα καλοπροαίρετη και θα δίνουμε βήμα σε όλα τα μέλη μας, αρκεί βέβαια τα άρθρα να είναι ενυπόγραφα και αποδεκτά από νομικής άποψης.
Από πρακτική σκοπιά λοιπόν, την επίσημη άποψη του ΣΦΙΠ την εκφράζουν οι αναρτήσεις που έχουν την υπογραφή του ΔΣ του ΣΦΙΠ, ενώ όσες αναρτήσεις έχουν ονοματεπώνυμο συντάκτη εκφράζουν τον ίδιο τον συντάκτη.
Για το συγκεκριμένο θέμα (προπονητής Παπαδόπουλος) ο επίσημος ΣΦΙΠ δεν εξέφρασε ποτέ άποψη, κρίνοντας ότι η Ιστορία θα δείξει... Όπως καταλαβαίνετε ο ΣΦΙΠ δεν συντάσσεται, αλλά ούτε και απορρίπτει τις απόψεις του φίλου Μπάμπη.
Με την ευκαιρία αυτή, καλούνται όλα τα μέλη που θέλουν να αρθρογραφούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για τα διαδικαστικά. Ακόμα και οι απλοί φίλοι του ΣΦΙΠ, έχουν την δυνατότητα να μας στείλουν απόψεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κι εμείς δηλώνουμε ότι θα τις δημοσιεύουμε, αρκεί βέβαια να μην παραβαίνουν τον νόμο.

Το ΔΣ του ΣΦΙΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου