Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

11 Απριλίου 2011: Θρασύβουλος – Πιερικός 1-2. Νίκη και εμφάνιση αντάξια της πενηντάχρονης Ιστορίας.

Ένας Πιερικός βγαλμένος από τα παλιά. Αγωνιστικότητα, πάθος και επίθεση. Ήταν τα στοιχεία που συνόδευσαν με τον πλέον κατάλληλο τρόπο την λαμπρή επέτειο των πενήντα χρόνων της Ιστορίας του μεγάλου Πιερικού.

Οι παίκτες του Πιερικού αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατέκτησαν δίκαια μια πολύτιμη και ιστορικής σημασίας εκτός έδρας νίκη, μέσα στο Θρασύβουλο της Φυλής, με δύο χρυσά γκολ του Άκη Πέτρου. Με την εμφάνιση της 11ης Απριλίου του 2011 οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού τίμησαν τη βαριά φανέλα του Συλλόγου και ταυτόχρονα όλους εκείνους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη ίδρυση του Πιερικού, όπως και τους ποδοσφαιρικούς γίγαντες της Κατερίνης που κόσμησαν με την παρουσία τους τα γήπεδα φορώντας τη μελανόλευκη φανέλα.

Η 11η Απριλίου του 2011 πρέπει να σημάνει την έναρξη μιας νέας εποχής, στην οποία όλοι όσοι αγαπούμε τον Πιερικό πρέπει να διδαχτούμε από το παρελθόν, πρέπει να παραδειγματιστούμε από τις επιτυχίες, πρέπει να νικήσουμε τα λάθη που μας οδήγησαν σε νεκρές περιόδους.

Η 11η Απριλίου του 2011 αποτελεί την ιδανικότερη συγκυρία που πρέπει να εκμεταλλευτούμε για το μέλλον του Πιερικού. Η εμφάνιση της ομάδας είναι η καταλληλότερη διαφήμιση για τον Πιερικό και την Κατερίνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είναι η ευκαιρία να κερδίσουμε όσα και όσους χάσαμε τα προηγούμενα χρόνια και πάνω απ’ όλα να ευαισθητοποιήσουμε τη νέα γενιά.


Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και όλο το τιμ, πρώτα για την απόδοση τους στη Φυλή και μετά για τη σπουδαία νίκη που έκανε περήφανη όλη την Κατερίνη.

2 σχόλια:

  1. Η ομάδα είπε τα χρόνια πολλά με τον τρόπο που αρμόζει στην Ιστορία της.
    Όχι μόνο για το αποτέλεσμα που πήρε, αλλά και για το πάθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξε.
    Χρόνια σας πολλά μάγκες του Πιερικού μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα είναι η σειρά μας να πούμε τα χρόνια πολλά και να γιορτάσουμε μαζί με τους παίκτες στον αγώνα με την δράμα. Καλύτερο δώρο δεν μπορούσαμε να περιμένουμε
    από τα παιδιά νίκη ύστερα από καλή εμφάνιση. Έχουμε υποχρέωση όλοι να ανταποδώσουμε με ένα χειροκρότημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή