Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Γράφτηκε χθες για τον 50χρονο Πιερικό:


gazzeta.gr: Επετειακός θρίαμβος του Πιερικού
Λίγοι, ακόμα, είναι εκείνοι που γνώριζαν πως η επιτυχία του Πιερικού ήρθε σε μια επετειακή μέρα, καθώς στις 11 Απριλίου 1961 έγινε η συγχώνευση Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ολύμπου Κατερίνης, έτσι η ομάδα χθες γιόρταζε τα 50ά της γενέθλια! Οι παίκτες τίμησαν την επέτειο κρατώντας πανό πριν από την αναμέτρηση (φωτό), αλλά και με το τρίποντο που κατέκτησαν.

Katerinisport.gr: Δώρο γενεθλίων Θρασύβουλος-Πιερικός 1-2
Με τον Άκη Πέτρου να προσφέρει το καλύτερο δώρο για τα 50χρόνα γενέθλεια της ομάδας, σκοράροντας δύο τέρματα, ο Πιερικός κέρδισε τον Θρασύβουλο στη Φυλή με 2-1.

kraxtis-gr.blogspot.com: Ομάδα από "ατσάλι" οι μελανόλευκοι - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2
Με "γκολάρες" του Άκη Πέτρου πήραν διπλό παραμονής στην Φυλή
Μεγάλη νίκη πέτυχε χθες ο Πιερικός στην Φυλή επικρατώντας του Θρασύβουλου με 2-1 τέρματα κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία και παράλληλα το καλύτερο "δώρο" στους Κατερινιώτες φίλους του ποδοσφαίρου για τα 50α γενέθλια του συλλόγου.

metrosport.gr: «Δώρο γενεθλίων» ο Πιερικός
Το καλύτερο… δώρο γενεθλίων έκαναν οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου στον Πιερικό και τους… εαυτούς τους, καθώς επικράτησαν με 2-1 στην έδρα του Θρασύβουλου στη Φυλή, «γιορτάζοντας» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πεντηκοστή επέτειο ίδρυσης του συλλόγου.

mikriliga.com: Θρασύβουλος-Πιερικός 1-2
Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε ο Πιερικός τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του! Με δύο γκολ του Άκη Πέτρου, οι Κατερινιώτες νίκησαν 2-1 τον Θρασύβουλο στη Φυλή.

dokari.gr: Έσβησε κεράκια και σενάρια
Με τον καλύτερο τρόπο βρήκε ο Πιερικός να γιορτάσει τα σημερινά του πεντηκοστά γενέθλια καθώς πήρε το μεγάλο «διπλό» κόντρα στον Θρασύβουλο στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής.
Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα της Κατερίνης, έχει πλέον τον πρώτο λόγο στην υπόθεση παραμονή, καθώς απομένουν τέσσερεις στροφές για το τέλος, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε και για τον Θρασύβουλο.

onsports.gr: «Διπλό» γενεθλίων στη Φυλή
Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε ο Πιερικός τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του, καθώς χάρη στα δύο γκολ του Πέτρου, νίκησε 2-1 τον Θρασύβουλο στη Φυλή.

scorernews.gr: Θρασύβουλος-Πιερικός 1-2
ο Πιερικός πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Θρασύβουλου στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.
Με τον καλύτερο τρόπο βρήκε ο Πιερικός να γιορτάσει τα σημερινά του πεντηκοστά γενέθλια.


4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε τον Κώστα τον Αλεξίου και τον Γιώργο τον "Καραμέλα" για το αποτέλεσμα της φωτογραφίας.
    Οι παίκτες έτσι κι αλλιώς με την εμφάνισή τους απέδειξαν ότι είναι άξιοι να κρατάνε το πανό του ΣΦΙΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τον "αδερφό" μου τον Κώστα και τον "Καραμέλα", καθώς και τους παικταράδες μας για την απόδοσή τους. Μην ξεχάσω και την ΠΑΕ, που μας παρείχε κάθε ευκολία στην ανάδειξη της ιστορικότητας αυτής της μέρας.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμα, στον Γ.Γ. του ΣΦΙΠ Γιώργο Λάλα, καθώς και στο επίλεκτο μέλος του Συλλόγου μας Δημήτρη Π. Σαββίδη, για το δισέλιδο έντυπο Ιστορίας που δημιούργησαν, και που διενεμήθη με την βοήθεια του Κώστα στα δημοσιογραφικά.

    Χάρη σε όλους αυτούς, ακούστηκαν τα χτεσινά γενέθλια του Πιερικού μας...

    Συγχαρητήρια σε όλους σας, καλοί μου φίλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ,ΑΧΙΛΛΕΑ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΠΟΥ -ΗΔΗ ΝΟΜΙΖΩ- ΚΑΤΑΚΤΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.

    Υ.Γ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΣΕΛΙΔΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σε όλους. Γράφτηκε ακόμη μια σημαντική σελίδα για τον Πιερικό μας. Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί αυτό το πανό το διπλώναμε με τα παιδιά μου, με τα παιδιά του Φράτε και έχει τη δική του αξία στην επέτειο του Πιερικού. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι Πιερικός, που ανήκω στον Σ.Φ.Ι.Π., που γνώρισα φίλους του Πιερικού όπως ο Πρόεδρος του συλλόγου, ο Στέλιος, ο Γραμματέας ο Γιώργος, ο Κώστας ο Αλεξίου και όλα τα μέλη και οι φίλοι.
    Η Ιστορία συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή