Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού τίμησαν τον Κώστα Πετρόπουλο

Σε μια λιτή εκδήλωση, πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Α2, μεταξύ των ομάδων Πιερικός Αρχέλαος - Απόλλων Πάτρας, ο Σύλλογος της Κατερίνης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Νουρέγιεφ του αθλήματος Κώστα Πετρόπουλο. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Πιερικού Αρχέλαου Απόστολος Πόδας.
Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού βράβευσε τον Κώστα Πετρόπουλο αναγνωρίζοντας την πολυετή και σημαντική προσφορά του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του Απόλλωνα και της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ και στον αθλητισμό. Στην απονομή τον Σ.Φ.Ι.Π. εκπροσώπησε το εκλεκτό μέλος του Συλλόγου και βετεράνος καλαθοσφαιριστής του Πιερικού, ο Γιώργος Πετρίδης.
Οι φίλοι του αθλήματος χειροκρότησαν θερμά τον αθλητή και άνθρωπο Πετρόπουλο, που με τη σειρά του ευχαρίστησε άπαντες για την τιμητική βράβευση, τονίζοντας πως ο αθλητισμός και η επαρχία δίνουν ελπίδα στην Ελλάδα μας να σταθεί όρθια στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει.
Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου για την εκδήλωση.

*Φωτογραφίες από το μέλος του ΔΣ του Σ.Φ.Ι.Π. Νίκου Γκιμπή

* Ο Σ.Φ.Ι.Π. πριν την έναρξη του αγώνα διένειμε στους φιλάθλους ενημερωτικό φυλλάδιο για τη γέννηση και πορεία του μπάσκετ του Πιερικού.

* Για την ιστορία ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας με 69-67.

1 σχόλιο:

  1. Η χαρά του Νουρέγιεφ στην τιμητική προσφορά του ΣΦΙΠ είναι έκδηλη στο πρόσωπό του!
    Κώστα Πετρόπουλε σε τιμούμε πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή