Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

11 Απριλίου 2011: Θρασύβουλος - Πιερικός 1-2. Η γιορτή του Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5 (βίντεο)



6 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ.......ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,,,,ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΗ,,,,,ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ - ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ - ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ - ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να παρουμε και πρωταθλημα...Ελεος ρε.Τον Θρασυβουλο κερδισαμε.Παιρνατε και τηλεφωνα στους παικτες μετα το ματς.Ολα τα καραγκιοζιλικια μονο εσεις μπορειται να τα κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ? ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον σύνδεσμο ! Χίλια συγχαρητήρια στον καθηγητή και μουσικό Τάσο Κούρτη που μας προσφέρει τις εκπληκτικές μελωδίες του με την κορνέτα ! Γειά σου φίλε μου και συνάδερφε Τάσο !!

    Γιώργος Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρηκα.Αυτο.Τα καραγκιοζιλικια του τυπου "Σουλι- Σουλι" τι σκοπο ειχανε?Και δηλαδη για να καταλαβω καλα καθε φορα που θα κερδιζουμε στην Αθηνα εσεις θα παιρνετε τηλεφωνα?Και αν θελετε παρτε αλλα πως τολματε να λετε οργανωμενοι?Απο που και ως που ειστε οργανωμενοι εσεις?Συνδεσμο δεν εχετε-κοσμο δεν εχετε-ΔΣ δεν εχετε και το μονο που εχετε ειναι ενα καταστατικο.

    Βαλτε μυαλο εκει γιατι θα εχουμε "αλλα" και θα ψαχνεξε.

    Ο σφιπ μπορει να πει οτι υπαρχει γιατι οντως υπαρχει εσεις ομως ΟΧΙ.Χωνεψτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε μην τα λες οπως τα θες. Ο Συνδεσμος της ΘΥΡΑΣ 5 ειναι ιστορικος συνδεσμος και ιστορικα ο πιο δυναμικος που ειχε ο Πιερικος παντοτε. Ουτε ο ΣΦΙΠ εχει "δικο" του χωρο αλλα αυτο δεν αποτρεπει την υπαρξη του.Ο συνδεσμος οταν ωριμασουν ξανα οι συνθηκες θα ξαναανοιξει οπως και ο κοσμος θα επιστρεψει!Και ΔΣ υπαρχει, το οποιο υπογραφει παντα τις ανακοινωσεις που βγαινουν!Φυσικα και δεν πανηγυριζουμε τοσο πολυ αλλες φορες,αλλα αυτη η νικη ηταν σημαδιακη γιατι ειχαμε τα 50χρονα...Τοσο μυαλο θελει;Που ειναι το κακο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή