Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

2 Ιουλίου 2011: Χρόνια Πολλά στο Γιώργο Γκουγκουλιά! (Αναδημοσίευση της 2/7/2010)

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς απόψε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε:
«Έχω αγαπήσει την ομάδα και τους φιλάθλους και τους ευχαριστώ για την αγάπη τους, η οποία μέτρησε πάρα πολύ στην απόφασή μου να συνεχίσω στο σύλλογο».
Εμείς αναδημοσιεύουμε την περσινή μας ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλεια του και σε ένδειξη τιμής στον μεγάλο Γιώργο Γκουγκουλιά:
Θέλω να εκφράσω, με την ευκαιρία των γενεθλίων του, την μέγαλη μου χαρά και ικανοποίηση, για την παραμονή του Γιώργου Γκουγκουλιά, στον Πιερικό μας.
Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και δεινός σκόρερ, επέλεξε κόντρα στις προβλέψεις, να παραμείνει στην ομάδα μας και να τιμήσει το συμβόλαιο του με τον Πιερικό, κάνοντας μάλιστα και γενναίες παραχωρήσεις.
Εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ στον άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκουγκουλιά, πρώτα απ' όλα ΥΓΕΙΑ κι ακολούθως αυτή του η επιλογή, να του αποφέρει πολλαπλά οφέλη στο προσωπικό του μέλλον.
Ως μέλος του Σ.Φ.Ι.Π. πιστεύω και προσδοκώ, ότι στο μέλλον ο Γκουγκουλιάς θα αποτελέσει εξέχον μέλος της λαμπρής ιστορίας του Πιερικού μας!
Σημειώνω εδώ ότι η Ιστορία του Πιερικού μας, ήδη έχει καταγράψει την συγκινητική του προσπάθεια, στην νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας με τον Εθνικό, όπου παρά το γεγονός ότι είχε πυρετό, εντούτοις θέλησε ν' αγωνισθεί έστω σαν αλλαγή (θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο) και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πάρουμε τη νίκη και να μπούμε στα play off.
Χρόνια σου Πολλά Γιώργο Γκουγκουλιά!

Σημείωση:
Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς ήταν ο αρχηγός της ομάδας μας στον νικηφόρο αγώνα της 11ης Απρίλιου 2011, με αντίπαλο τον Θρασύβουλο στη Φυλή, όπου ο μεγάλος μας Πιερικός γιόρτασε τα 50 χρόνια ζωής του. Η φωτογραφία της ομάδας μας από τον συγκεκριμένο αγώνα, με τους παίκτες μας να κρατούν το πανό των 50 χρόνων, αποτελεί μία από τις ομορφότερες στιγμές στην Ιστορία του Πιερικού μας.

2 σχόλια:

  1. ...και δεν θά 'τανε τόσο όμορφη αν έλειπε απ' αυτήν ο αγαπητός μας Κάραμελ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φράτε πρέπει να κάνεις συχνότερα αναρτήσεις. Χρειαζόμαστε το πνεύμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή