Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

O Σ.Φ.Ι.Π. βραβεύτηκε από τον ΣΦΚ Πιερικός και τίμησε τον Θόδωρο Κιζίρογλου στον ετήσιο χορό του ερασιτέχνη

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με πλήθος κόσμου και με τη μουσική συντροφιά του Αντώνη Ρέμου, ο ΣΦΚ Πιερικός πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του με απόλυτη επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο GOLD, στην παραλία Κατερίνης.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο ερασιτέχνης Πιερικός τίμησε όλους τους φορείς που ενεργοποιούνται γύρω από το μεγάλο σύλλογο της Κατερίνης. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στο σύλλογο μας. Για τον Σ.Φ.Ι.Π. την πλακέτα παρέλαβε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τσαπουρνιώτης από τον βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο. Στην σύντομη ομιλία του ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη για την μέχρι σήμερα αναγνώριση του έργου του Σ.Φ.Ι.Π., ευχήθηκε στο ΣΦΚ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και τέλος μετέφερε τους αφελφικούς χαιρετισμούς του Προέδρου του Σ.Φ.Ι.Π. Στέλιου Καραγεώργη, ο οποίος δεν κατέστη δυνατό να είναι παρών στην εκδήλωση. Επίσης στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Θεόδωρο Κιζίρογλου για την πολυετή και σπουδαία προσφορά του στον Πιερικό. Η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας έγινε από τον γραμματέα του συλλόγου Γιώργο Λάλα. Σαν χθες, ημέρα που διοργανώθηκε η χοροεσπερίδα του ΣΦΚ Πιερικός, στις 24/02/1974, η ομάδα μας πετύχαινε την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος, αποκλείοντας στα πέναλτι την ομάδα του Απόλλωνα, έχοντας ως πρωταγωνιστή του αγώνα τον αείμνηστο τερματοφύλακα Αλέκο Κωστίκο. Ο Γραμματέας του Σ.Φ.Ι.Π., με αφορμή τη συγκεκριμένη ιστορική συγκυρία, παρέδωσε στον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Κώστα Παπαδόπουλο, αναμνηστική φωτογραφία με την ομάδα που αγωνίστηκε στη Ριζούπολη.
Ο Σ.Φ.Ι.Π. αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τη βράβευση από τον ΣΦΚ Πιερικός και για την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλει όσο αφορά την καταγραφή και διάδοση της ιστορίας του Πιερικού και εύχεται στον ερασιτέχνη Πιερικό να διοργανώνει πάντα ανάλογες εκδηλώσεις μέσα σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας.

2 σχόλια:

  1. Αξιότιμε κύριε 15august,
    έγραψες για το Γραμματέα, αλλά δεν έγραψες γι αυτά που είπε ο Αντιπρόεδρος, στη σύντομη ομιλία του, μετά τη βράβευση του ΣΦΙΠ από τον κ. Κουκοδήμο.
    Παρακαλώ λοιπόν στη ανάρτησή σου να τα συμπεριλάβεις για να είναι ολοκληρωμένη!
    Ευχαριστώ.
    Αν υπάρχει η σχετική φωτό της βράβευσης του ΣΦΙΠ, ας αναρτηθεί επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη για την παράλειψη, έγινε η σχετική προσθήκη αλλά φωτογραφία δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή