Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Σ.Φ.Κ. Πιερικός/Αρχέλαος - Α.Ο Αμύντας Δάφνης

Παρασκευή, 27 Αύγουστος 2010
Σε ένωση προχώρησαν τα δύο σωματεία του Υμηττού και της Δάφνης, με νέο όνομα Αμύντας Δάφνης Υμηττού. Η ένωση αφορά όλα τα τμήματα των δύο ομάδων, αγωνιστικά και υποδομών, τόσο στο αντρικό, όσο και στο γυναικείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

¨Με αφορμή την συνένωση του Δήμου Δάφνης - Υμηττού σύμφωνα με το σχέδιο "Καλλικράτης" και σε συνάρτηση με το "ισχύς εν τη ενώσει", τα σωματεία Α.Ο. Αμύντας Υμηττού και Α.Ο. Δάφνης μαζί και με την σύμφωνη γνώμη των δημάρχων του δήμου Υμηττού και Δάφνης, αποφάσισαν την συνένωση του, με σκοπό την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με απώτερο στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων παιδιών από τον ενοποιημένο πλέον δήμο Δάφνης - Υμηττού".

Ο προπονητής του Πιερικού/Αρχέλαου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: "Παίζουμε με μία πάρα πολύ αξιόμαχη ομάδα η οποία έχει σαφείς προσανατολισμούς, συνοχή και έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Τους σεβόμαστε απόλυτα και τον Αμύντα Δάφνης γενικά ως μπασκετική παρουσία στο χώρο. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και καλούμε τον κόσμο μας να είναι και πάλι στο πλευρό μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου