Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ο Δημήτρης Πάππας ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού αισθάνεται μεγαλή τιμή και χαρά, για το γεγονός ότι ένα εκλεκτό του μέλος, ο Δημήτρης Πάππας, αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Εμείς, τα μέλη του Σ.Φ.Ι.Π. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία του Πιερικού έχουμε την κοινή πεποίθηση ότι η συγκεκριμένη επιλογή στο πρόσωπο του Δημήτρη θα αποφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα για την λαμπρότερη ανάδειξη της αξίας που ονομάζεται "ΠΙΕΡΙΚΟΣ".
Προς αυτή την κατεύθυνση προσφέρουμε τις άοκνες και ανιδιοτελείς υπηρεσίες μας ούτως ώστε αυτή η επιτυχία να αποφέρει το συντομότερο τους γλυκείς καρπούς της και μάλιστα με τις λιγότερες δυνατές δυσκολίες.
Δήμητρη σε συγχαίρουμε και πιστεύουμε ότι η επιλογή της ΠΑΕ στο πρόσωπό σου είναι άκρως επιτυχημένη.
Καλή σου τύχη αδερφέ μας.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του ΣΦΙΠ

5 σχόλια:

  1. Αφερφέ απέδωσες τα συναισθήματα μας για τον Δημήτρη με τον ιδανικότερο τρόπο. Ένας νέος, άφθαρτος άνθρωπος σε μια θέση που την ζει και την αγαπάει.
    Ας ευχηθούμε στο Δημήτρη και στον Πιερικό μας τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την σειρά μου θα ευχηθώ κι εγώ "Καλή Θητεία" στον "δικό μας" Δημήτρη.
    Εύχομαι στον Πρόεδρο και σε όλο το νέο διοικητικό σχήμα καλή επιτυχία στο έργο τους, καλή χρονιά στον Πιερικό μας.

    ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή δύναμη Δημήτρη!Χαίρομαι γιατί πολλές "πιερικές ιδέες" θα είναι πλέον ευκολότερο να πραγματοποιηθούν ή έστω να συζητηθούν σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιδεροκέφαλος Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΚΣΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ,ΛΟΙΠΟΝ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΦΟΡΟΥ Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ(ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ) ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ -ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΥΜΙΖΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ- ΑΛΛΑ Η 3 ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ "ΔΕΣΕΙ".ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    Υ.Γ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΑΣΠΟΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή