Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

27 Ιανουαρίου 2008 Η πρώτη συνάντηση

"Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα"
(www.pierikoiantilaloi.gr)
«Στο ίδιο έργο θεατές» ο Πιερικός 0 – 0 με τον Θρασύβουλο.
Αυτή η λαϊκή ρήση ταιριάζει γάντι στην ομάδα της Κατερίνης η οποία στους τελευταίους εννέα αγώνες, χρονικό διάστημα όπου ο Πιερικός παραμένει χωρίς νίκη έχοντας μάλιστα σημειώσει μόνο ένα τέρμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιγνίδι με τον Θρασύβουλο, με την ομάδα μας να μην σκοράρει σε ένα ακόμη αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός είχε μεν την ελαφρά υπεροχή αλλά δεν δημιούργησε σοβαρές καταστάσεις στη εστία των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, βρήκε τον καλό ρυθμό που είχε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, πίεσε τον Θρασύβουλο, έκανε ευκαιρίες αλλά η τύχη για μια ακόμη φορά δεν μας χαμογέλασε. Σε αυτό συντέλεσε και ο τραυματισμός του Κεϊτά, ο οποίος συνέχισε να αγωνίζεται με ηρωισμό, αφού είχαν ήδη γίνει όλες οι αλλαγές.
Πέρα από το αποτέλεσμα ο Πιερικός του β' ημιχρόνου έδωσε τα καλά στοιχεία του και αγωνίσθηκε ώριμα όπως απαιτεί η Β Εθνική και έτσι πρέπει να συνεχίσει και φυσικά για μια ακόμη φορά εισέπραξε τα εύσημα από τον φιλοξενούμενο προπονητή.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
Στο 15' ο Κεϊτά έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα που είχε βγει και στη συνέχεια σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας Κωστάκης έπεσε και μπλόκαρε.
Στο 34' ο Χατζηζήσης έφυγε γρήγορα από δεξιά αποφεύγοντας δύο αντιπάλους, γύρισε τη μπάλα στο Σερτζίνιο που έπιασε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε το σώμα αμυντικού και έτσι απομακρύνθηκε.
Στο 53' ο Σερτζίνιο τροφοδότησε το Γκαρόζη που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και γύρισε σέντρα αλλά η μπάλα βρήκε το πόδι του Γκάγκα που έκανε προβολή και κατέληξε κόρνερ αλλά ο διαιτητής και ο βοηθός έδωσαν άουτ ξεσηκώνοντας την κερκίδα.
Στο 69' μετά από κόρνερ η μπάλα φτάνει στην άμυνα του Θρασύβουλου και ο Τσιγιάννης που προωθήθηκε κερδίζει την κεφαλιά, η μπάλα παίρνει κατεύθυνση στα δίχτυα αλλά την τελευταία στιγμή βρίσκει το σώμα αμυντικού και καταλήγει κόρνερ.
Στο 86' ο Κεϊτά σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 90' κοντινή κεφαλιά του Κεϊτά μπλόκαρε σωτήρια ο Κωστάκης.
Στο 91' ο Γκαρόζης γύρισε τη μπάλα στο Μαρτίνεζ που ήταν στην μικρή περιοχή αλλά ο Κωστάκης έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Τόλιος, Χατζηζήσης, Τασίδης, Τσιγιάννης, Χρήστου (58' Παντελιάδης), Γκαρόζης, Μαρτίνες, Σερτζίνιο, Βούκοτιτς (75' Δερμιτζόγλου), Φρέντερικς (57' Μουζαουί), Κειτά

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
Κωστάκης, Μίχος (58' Σπυρόπουλος), Γκάγκας, Σωτήρχος, Δήμος, Λιαπάκης, Μαρκορά (79' Χαραλαμπίδης), Αναστασάκος, Μπαριέντος, Μπρης (46' Πουλάκος), Βασιλείου Νικ.

1 σχόλιο:

  1. Στον συγκεκριμένο αγώνα έγινε για πρώτη φορά η χρήση του στέγαστρου του Πιερικού Σταδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή