Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Β’ Εθνική 2009-10

Παρακολουθώντας επί πολλές δεκαετίες την ομάδα μας, μπορούμε άνετα να πούμε ότι αυτό που συμβαίνει διαιτητικά φέτος εις βάρος της ομάδας μας, δεν έχει προηγούμενο. Σεβόμενοι πάνω απ’ όλα την αξιοπρέπειά μας, δεν θα προχωρήσουμε σε επί μέρους αναλύσεις παιχνιδιών που αδικηθήκαμε. Το έχουν πει πολλοί, το Ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί. Με την σειρά μας, θα πούμε ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο της Β’ Εθνικής είναι ετοιμοθάνατο. Το πρωτάθλημα κατά πως φαίνεται, γίνεται απλώς για να γίνεται κι αν ήταν δυνατόν δεν θα έπαιζαν καθόλου οι ομάδες στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα μοιάζουν προκαθορισμένα, τα παιχνίδια ρουτίνα και η διαιτησία να πασχίζει να κάνει επαλήθευση.

Κύριοι υπεύθυνοι, να η ευκαιρία για την κάθαρση που επαγγέλλεσθε. Δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε τις ασιατικές εταιρείες στοιχημάτων. Αρκεί να παρακολουθήσετε ένα διαιτητή σε παιχνίδι μας και θα καταλάβετε τι εστί «στήσιμο». Αρκεί να καλέσετε τον πρόεδρο της Ένωσης, για να σας εξηγήσει με ποιο τρόπο θα κάνει πράξη τις απειλές του, με ποιο τρόπο θα μας σβήσει και θα μας εξαφανίσει από τον χάρτη. Ποιος του δίνει αυτό το δικαίωμα; Αρκεί να σας εξηγήσει ο άλλος ο πρόεδρος, πως προέβλεψε ότι η ομάδα μας θα τερματίσει δέκατη.

Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: Οι αδικίες και οι ανομίες εις βάρος μας δεν μας πτοούν, τουναντίον μας συσπειρώνουν, μας πεισμώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς. Σαν φίλαθλοι του Πιερικού μας, θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα την στηρίξουμε, περισσότερο από ποτέ. Η ώρα που η ομάδα μας θα κερδίσει νόμιμα αυτό που δικαιούται βάσει απόδοσης, δεν θα αργήσει. Κι εμείς θα είμαστε εκεί. Η Ιστορία γράφεται, θέλουν δεν θέλουν μερικοί…

Το ΔΣ του ΣΦΙΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου