Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Παναθηναικός - Πιερικός: 2-1











Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010. Ώρα 17:00.
Ένας ιστορικός αγώνας διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α., στη Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Πιερικός ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα αποκλείστηκε, από τον υποψήφιο νταμπλούχο Παναθηναικό, με γκόλ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.
Τα γκολ της νίκης του Παναθηναικού σημείωσε ο Σίλβα Κλέιτον στο 18' και στο 94', ενώ για τον Πιερικό μας ισοφάρησε ο Κοντέων με γυριστή κεφαλιά, ύστερα από έξοχη εκτέλεση φάουλ του Πέντα, στο 40'. Οι δύο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Παναθηναικού, ενώ παρατάχθηκε στην αρχή του αγώνα με αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες, στο ημίχρονο ο προπονητής Νίκος Νόμπλιας, πέρασε τους βασικούς του, διαισθανόμενος την κρισιμότητα του αγώνα και τον κίνδυνο η ομάδα του να χάσει την πρόκριση.
Όσο για την ομάδα μας, τον Πιερικό μας, στάθηκε με αξιώσεις απένατι στο αντίπαλό του, δεν τον φοβήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και διεκδίκησε την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Συγχαρητήρια !!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (Νίνης), Μπιαρσμίρ, Δάρλας, Βύντρα, Πετρόπουλος (Σισέ), Κατσουράνης, Τζιόλης (60' Καραγκούνης), Κλέιτον.
Στον πάγκο: Καρνέζης, Νίνης, Καντέ, Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Λαγός.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης (65' Κωνσταντινίδης), Παστός, Γκουγκουλιάς (84' Ολγκίν), Κοντέων, Μαρτίνεζ, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Πέντα (78' Τσιτλακίδης), Μακρής, Φρέντερικς.
Στον πάγκο: Γουμάγιας, Εξουζίδης, Παντελιάδης, Τόσκας, Κωνσταντινίδης, Τσιτλακίδης, Ολγκίν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου