Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

32 χρόνια μετά σε μια άλλη πόλη της Ελλάδας, τον Βόλο:

Δικαιοσύνη για τον Βόλο
Έμμεση αναφορά στα αθλητικές εξελίξεις στην πόλη του Βόλου, που δοκιμάζεται από τις αντιδράσεις πολιτών για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε με σημερινή δήλωσή του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος.
"Η πόλη μας αξίζει ιδιαίτερης προσοχής από τους παράγοντες του Ελληνικού Αθλητισμού, ενώ διεκδικεί δικαιοσύνη και επί ίσοις όροις μεταχείριση σε όλα τα επίπεδα" τόνισε ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος.
Ο κ.Ιγνάτιος δεν παρέλειψε να στείλει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.
"Είναι, όμως και μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε όλοι στη Μαγνησία, ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε και να κερδίσουμε πολλά για τον τόπο και το λαό μας, μόνο όταν λειτουργούμε συντεταγμένα, με ενότητα, ψυχραιμία, σύμπνοια και φίλαθλο πνεύμα, διακονώντας το κοινό συμφέρον, μακριά από πρακτικές και λογικές που απάδουν του υγιούς αθλητικού ιδεώδους" επισήμανε ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος.

2 σχόλια:

  1. Με όλο το σεβασμό στο Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, αλλά δεν μπορεί με τίποτε να συκγριθεί η παρέμβαση του, ούτε με αυτή του αείμνηστου Μητροπολίτη Βαρνάβα το 1979, ούτε η ομάδα του Βόλου(Κασσάνδρα, Εθνικός, ΑΣΚ, κ.λ.π.) με τη μεγάλη ομάδα του Πιερικού που υποβιβάστηκε στην ερασιτεχνική κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όταν αυτοί πηγαίνουνε, εμείς ερχόμαστε!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή