Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

49 χρόνια Πιερικός.

Την Κυριακή η ομάδα μας γιορτάζει τα τεσσαρακοστά ένατα γενέθλιά της.

 Ήταν 11 Απριλίου του 1961 όταν εγκρίθηκε το Καταστατικό του Πιερικού, μετά την συγχώνευση του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Ολύμπου.

49 χρόνια γεμάτα αγώνες, χαρές, λύπες, 49 χρόνια γεμάτα ζωή. Προπάντων όμως, γεμάτα Πολιτισμό. Στα παλιά, τα δύσκολα χρόνια, Πιερικός και Κατερίνη ήταν ταυτόσημες σχεδόν έννοιες, πράγμα λογικό, αφού η ομάδα αυτή ήταν και είναι ό,τι πιό αξιόλογο έχει αναδείξει η πόλη μας.

Ευχόμαστε λοιπόν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, επιστροφή στις επιτυχίες και άνοδο στην ανώτερη τη τάξει κατηγορία, αν όχι φέτος, ας είναι του χρόνου, που θα γιορτάσουμε τα 50 χρόνια.

Εμείς σαν ΣΦΙΠ δίνουμε υπόσχεση ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε του χρόνου να γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια, έτσι όπως αξίζει σ' αυτή την ομάδα, δηλαδή με συλλογή και έκθεση αρχειακού υλικού, που θα αναδεικνύει τον Πιερικό σαν ιστορική και πολιτιστική αξία.

Χρόνια πολλά και πάλι.

3 σχόλια:

  1. XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
    αγαπη μου γλυκια...
    Και του χρονου εγω,
    θα' μαι παλι εδω,
    να σου τραγουδω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πιερικός είναι ιστορία, ιδέα, πολιτισμός. Είναι κομμάτι της ζωής μας και θα το υπερασπιστούμε ανιδιοτελώς, με περηφάνια και παρρησία. Για όλους εμάς τους ρομαντικούς ο Πιερικός είναι η μεγαλύτερη ομάδα.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καλύτερη γιορτή θα είναι να τη γιοορτάσει με νίκη επί των Αγροτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή