Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Δ. Κοτταράς: Είμαι ευτυχισμένος που έφυγα από τον Πιερικό.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού τιμά τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την ένδοξη φανέλα του Πιερικού μας, για την προσφορά τους στην Ομάδα.
Μέμφεται όμως, όσους με την στάση τους και τις δηλώσεις τους υποτιμούν και προσβάλλουν το όνομα και την ιστορία του Πιερικού μας, μέμφεται επίσης όσους διαβάλλουν ανθρώπους που πασχίζουν για το καλό της ομάδας μας.
Ο Σ.Φ.Ι.Π. στην καταγραφή της πενηντάχρονης ιστορίας του Πιερικού μας, δεν έχει να σημειώσει κάτι το εξαιρετικό ή ενδιαφέρον για τον Κοτταρά, πέραν του αριθμού συμμετοχών του στην ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο που διανύουμε. Δηλώνουμε λοιπόν με την σειρά μας, ότι αισθανόμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι απ' ότι αυτός μετά την φυγή του. Παίκτες με την δική του προσφορά και κυρίως με το δικό του ήθος περνάνε απαρατήρητοι.

Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ι.Π.

5 σχόλια:

  1. Η μεγαλύτερη ομάδα στην οποία ''αγωνίστηκε'' ο κοτταράς ήταν ο Πιερικός. Σε μεγαλύτερη δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Είναι τιμή του που φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού και μαύρη σελίδα για το σύλλογο μας που ενέταξε στη δύναμη του τον συγκεκριμένο τύπο.


    ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ!
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 5
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΕΚΙΟΥ ΡΕΦΕΝΕ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 5 ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ 14 ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΦΑΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗΣ Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ 4-2-2010 ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΚΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΝΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΓ ΩΡΑ 21:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εμείς κύριε Κοτταρά το ίδιο. Είμαστε κι εμείς ευτυχισμένοι που έφυγες και μας γλύτωσες απο τις περίργες εμφανίσεις με την φανέλλα του στορικού μας συλλόγου. Που δεν έχεις το δικαίωμα να βάζεις στο στόμα σου γιατί πέρασες και δεν ακούμπησες...Κυριολεκτικά. Άντε στο καλό αγοράκι μου και προσπάθησε να γίνεις πιο επαγγελματίας και πιο ανθρώπινος στη μικρή καριέρα που σου απέμεινε. Για να έχουν κάποιον λόγο να σε θυμούνται οι φίλαθλοι αργότερα. Ανθρωπάκο...
    Μπάμπης Πείδης
    Αθλητικογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή