Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

O ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο χορός των Παλαιμάχων του Πιερικού. Ο σύλλογος των Παλαιμάχων φρόντισε να φιλοξενήσει τους παρευρισκόμενους σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και να τιμήσει εξέχουσες μορφές της μεγάλης και ιστορικής οικογένειας του Πιερικού. «Ιερά τέρατα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τίμησαν την ασπρόμαυρη φανέλα, λάμπρυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση και προκάλεσαν συγκίνηση και δέος σε όλους τους φίλους της ομάδας μας.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού με μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια απένειμε αναμνηστική πλακέτα σε δύο μεγάλους αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Πόλυ Φουλίδη και τον Λάκη Παπαιωάννου με αφορμή την διάκριση τους σε διαγωνισμό πανελλήνιας εμβέλειας για τα 50 χρόνια της Α’ εθνικής. Ως γνωστό, ο Λάκης Παπαιωάννου βραβεύτηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της δεκαετίας του ’80 και ο Πόλυς Φουλίδης ήταν υποψήφιος για την ενδεκάδα της δεκαετίας του ’60.

Ο Σ.Φ.Ι.Π. θα συμπορευτεί μαζί με το σύλλογο των Παλαιμάχων σε μια μεγάλη προσπάθεια για την καταγραφή και τη διάδοση της μεγάλης ιστορίας του Πιερικού, συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του ένδοξου παρελθόντος.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΦΙΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου